Bye bye skeelerseizoen

Met gelukkig heel weinig regendagen deze zomer tijdens de trainingen hebben we het skeelerseizoen zo een beetje afgesloten. We hebben weer veel animo gehad van jong en oud om te gaan trainen. Ook de droogtraining voor volwassenen met IJVL - met af en toe een training op het strand - was erg gezellig en heeft menig spiertje doen oprekken. Bedankt alle trainers en vrijwilligers.


Foto: Nadia Tjong Ayong

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram