Basislidmaatschap VIJL

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) hanteert een basislidmaatschap dat recht geeft op gratis toegang tot de natuurijsbaan in het Weteringpark als er ijs ligt. Het is voor alle skeeleraars en schaatsers verplicht om een VIJL-basislidmaatschap aan te schaffen. Een dergelijk lidmaatschap kan aangeschaft worden voor de volgende tarieven:

Mocht je geen interesse hebben in het schaatsen op natuurijs, dan kun je altijd een lidmaatschap zonder toegang tot het natuurijs aanschaffen. Ook dit lidmaatschap geeft recht op toegang tot de Algemene Ledenvergaderingen. De richtprijzen die hierbij gehanteerd worden, zijn:

Wil je lid worden, stuur dan een mailtje naar ledenadmin@ijssportleiderdorp.nl.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram