Angel laat weer van zich horen!

Angel Daleman heeft zich als jongste juniore dame afgelopen vrijdag en zaterdag bij de selectiewedstrijden in Thialf geplaatst voor het WK Junioren Shorttrack in Gdansk in Polen.

Op de vrijdag eindigde zij bij time-trials over 3 ronden als 2e, zo ook over 6 ronden, maar als 1e over 9 ronden. Zaterdag werd Angel bij onderlinge wedstrijden 2e op de 500m, 1e 1000m en 2e op de 1500m.
Over de twee dagen zijn er 3 klassementen opgemaakt. Angel eindigde als 2e bij de 3 ronden met 500m, ex equo als 1e bij de 6 ronden met 1000m en als 1e bij de 9 ronden met 1500m.

Door haar goede klasseringen heeft de selectiecommissie Shorttrack Angel aangewezen om te starten op de 500m, 1000m en 1500 meter.

Het aankomende weekend rijdt Angel in Enschede voor het NK Allround én NK Sprint dames Junioren-B. Wij wensen haar veel succes toe.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram