Angel Daleman stunt in Turijn tijdens Starclass-2 wedstrijden

Van 25-27 november jl. vonden in het Italiaanse Turijn de Europese Shorttrack Junior Challenge/Starclass-2 wedstrijden plaats. Angel Daleman deed het wéér en eindigde op de eerste plaats in het algemeen klassement bij de dames Junioren A-B. Zij eindigde voor de Franse Cloe Ollivier en op de derde plaats de Duitse Myeonobi Jung. Ook op de 500 en 1.000 meter eindigde Angel op een verdienstelijke eerste plek, terwijl zij  op de 1.500 meter ten val kwam door toedoen van een andere rijder die daarvoor een penalty kreeg. Zo vroeg in het seizoen staat Angel al op het podium en we wensen haar natuurlijk heel veel succes verder.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram