Angel Daleman rijdt naar plek 1 op de 1500 meter

Tijdens de kwalificatiewedstrijden afgelopen zaterdag 7 januari in Heerenveen voor het WK Junioren Shorttrack in Dresden, heeft Angel Daleman weer knap gepresteerd met een eerste plaats op de 1500 meter. Hiermee lijkt een deelname aan de WK wedstrijden voor junioren in Dresden van 27 tot en met 29 januari verzekerd, maar dient nog een definitief besluit te worden genomen. Ook op de 500 en 1000 meter deed zij van zich spreken met een keurige derde plaats.

Vorige week bij timetrials voorafgaande aan het NK Shorttrack Senioren in Leeuwarden was zij op alle drie de timetrials de snelste dames junior. Bij de wedstrijden op het NK werd ze op imponerende wijze tweede op de 1500 meter achter Xandra Velzenboer en won ze de B-finales op de 500 en 1000 meter. Met haar gereden tijden op het NK en kwalificatiewedstrijden kan zij bij de wereldtop zeker met de besten meekomen in haar leeftijdscategorie.

Foto: Iceskatephotos

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram