Angel Daleman op de goede weg voor EK Inline in Italië

Tijdens de World Inline Cup in het Italiaanse L’Aquila heeft Angel als lid van Team Netherlands haar voorselectie voor het EK Inline in september (ook in L’Aquila) meer dan waargemaakt met drie gouden en een bronzen plak bij de Junioren-B dames. Door deelname aan de prestigieuze World Cup, met deelnemers uit vele landen, heeft een groot deel van de nationale inline-selectie kennis kunnen maken met de piste voor het Europees Kampioenschap.

Vrijdagochtend 1 juli won ze op de piste overtuigend de voorronden en finale op de 500 meter. Na een ruime pauze won ze ’s middags met 5 punten verschil ten opzichte van nummer 2 de puntenkoers over 3000 meter. Zaterdagochtend pakte ze bij de afvalwedstrijd haar derde overwinning door de wedstrijd van start tot finish te controleren.

Zondag deed Angel nog mee aan de 100 meter Sprint op een straatparkoers. Hierbij werd ze derde achter een Spaanse en Colombiaanse. De in de middag bij 38 graden verreden marathon heeft ze met het oog op de nog komende belangrijke wedstrijden aan haar voorbij laten gaan.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram