Angel Daleman gehuldigd door de gemeente Leiderdorp

Op zaterdag 13 mei is in ons clubhuis meervoudige wereldkampioene Angel Daleman gehuldigd. Na een korte toespraak van de voorzitter Aad de Vries die zijn grote waardering uitsprak over de prestaties van Angel, kwam Wethouder Herman Romeijn (tevens loco burgemeester) van de gemeente Leiderdorp aan het woord. Hij benadrukte dat hij zich bijzonder vereerd voelt om namens de gemeente Angel te feliciteren met de door haar behaalde prestaties in m.n. Inzell tijdens de Wereldkampioenschappen junioren. Behalve goed en veel trainen is ook een sterk karakter vereist om tot zo'n prestatie te komen. Hij wenste Angel nog heel veel succes toe in haar nog maar jonge loopbaan als wereldschaatser op zowel de disciplines Lange Baan als Shorttrack.

Na de toespraken en diverse filmpjes van Angel gedurende haar nog maar korte schaatscarrière kregen de aanwezigen gelegenheid om vragen te stellen aan Angel, die zij met veel enthousiasme wist te beantwoorden.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram