Algemene Leden Vergadering (ALV)

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Jaarlijks houdt de Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) haar Algemene Ledenvergadering met toegang voor alle schaats-, skeeler en naturijsleden van VIJL. De komende vergadering zal gehouden worden op vrijdag 9 juni 2023 om 20:00 uur in het clubhuis van de vereniging aan de Boomgaardlaan.

Stukken behorend bij Algemene Ledenvergadering 2022/2023 op 9 juni 2023 om 20:00 uur zijn (financieel jaarverslag zal ter inzage liggen vóór de aanvang van de ALV):

Uitnodiging en Agenda
Notulen Algemene Leden Vergadering 10 juni 2022
Jaarverslag 2022-2023 door Bestuur VIJL

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram