Algemene Leden Vergadering (ALV)

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Jaarlijks houdt de Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) haar Algemene Leden Vergadering met toegang voor alle schaats-, skeeler en natuurijsleden van VIJL. De komende vergadering zal gehouden worden op vrijdag 15 mei 2024 om 20:30 uur in het clubhuis van de vereniging aan de Boomgaardlaan.

Stukken behorend bij Algemene Ledenvergadering kunnen hieronder worden ingezien (financieel jaarverslag zal ter inzage liggen vóór de aanvang van de ALV):

Agenda voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 15 mei 2024 om 20:30 uur

Verslag van de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 9 juni 2023

Verslag over het Verenigingsjaar 2023-2024

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram