Inschrijven voor het schaatsseizoen 2023-2024 in de nieuwe IJshal in Leiden

We zijn verheugd te kunnen melden dat de inschrijvingen voor het nieuwe schaatsseizoen voor recreanten (van 12 jaar en ouder) nu al officieel zijn geopend! Met de gloednieuwe ijshal De Vliet aan de Voorschoterweg in Leiden en een breed scala aan schaatslessen en evenementen in het vooruitzicht, belooft het komende seizoen een spannende tijd te worden.

Jullie zijn het niet gewend om zo vroeg in te schrijven, maar we moedigen onze recreanten toch aan om hun inschrijving voor het recreatieschaatsen zo snel mogelijk te voltooien. Dit helpt ons om de lidmaatschapspasjes tijdig te verwerken en zorgt ervoor dat iedereen direct aan het begin van het seizoen klaar is om het ijs op te gaan. Met nadruk melden we dat onder recreanten schaatsers worden verstaan iedereen vanaf 12 jaar en ouder (in tegenstelling tot vorige jaren waar de minimum leeftijd 18 jaar was).

Het traditionele schaatsuur van VIJL is het komende seizoen op zaterdag van 10:15 – 11:15 uur. Door samenwerking met andere ijsverenigingen en het District Sassenheim hebben we echter meer mogelijkheden voor recreanten-trainingen. Het inschrijfformulier, de beschikbare uren en meer informatie over het proces zijn beschikbaar op onze website: Schaatsen - IJssport Leiderdorp

De deadline voor de inschrijvingen is 10 augustus, maar wacht niet te lang, want de plaatsen kunnen snel vol raken.

Heb je vrienden of familie die geïnteresseerd zijn in schaatsen? Nieuwe leden zijn altijd welkom! Nodig ze uit om zich ook in te schrijven en met hen de vreugde van het schaatsen te delen.

We kijken ernaar uit om iedereen terug op het ijs te zien in het nieuwe seizoen!

Opmerking: de inschrijving voor de  trainingsuren van de jeugd wordt later geopend.

Vereniging IJssport Leiderdorp

De Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) beschikt voor haar leden over een fantastisch schaats- en skeelercomplex in het Weteringpark te Leiderdorp.

De oudste vereniging van Leiderdorp draait al ruim een eeuw op vrijwilligers en dat willen we graag zo blijven doen. Maar dat gaat nog maar net en we hebben daarom echt meer hulp nodig voor trainingen, de skeelerbaan onderhouden, het clubhuis bemensen, de website beheren, wedstrijden organiseren en bijstaan, etc. Meld je alsjeblieft aan want de huidige vrijwilligers houden het nog maar net vol!

Beheer

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram